Straal goes Germany

By 26 oktober 2017Events, News flash

Köln Arcaden 13-14 oktober 2017Deze maand werd Straal ingehuurd om zowel in Düsseldorf als in Keulen een aantal dagen kleur- en stijladvies te geven aan gasten van 2 fashionevents op beide lokaties. Wat een super ervaring was dit! Een goede voorbereiding was essentieel van het vertalen van alle formulieren en informatie tot het verdiepen in de Duitse stijl.

En tijdens beide events lag de kracht vooral bij snel analyseren en dan in korte tijd zo goed mogelijk een passend stijl-, combinatie- en/of kleuradvies uitbrengen en dit ook nog in de Duitse taal… Ik heb er enorm veel van geleerd maar vooral ook genoten…. Genoten van alle verschillende mensen, de verhalen achter deze mensen, de positieve reacties, alle mensen en teamgenoten die ik tijdens deze dagen ontmoet heb en heb leren kennen en genoten van de positieve vibe die tijdens deze events overduidelijk aanwezig was.

En nog iets speciaals: de kennismaking met de Duitse designer Thomas Rath die een kijkje kwam nemen en assisteren bij Straal. Ik kijk met enorm veel plezier en weemoed terug naar deze ervaringen bij onze Oosterburen. En ik weet zeker dat dit voor Straal en andere imago deskundigen nog een interessant en uitdagend werkgebied is.