De panties, kousen en sokken en zijn weer nodig… En waarom dan niet meteen je benen extra mooi maken, langer en/of slanker laten lijken met mooie, bij jouw stijl en lichaam passende panties?! 22789011_1607266482669936_3768200767174216663_n

Deze zijn de finishing touch van/voor jouw outfit en je kunt jouw outfit en dus jouw imago er speels, hip, extravagant, vlot, stijlvol, sportief, rustig of sexy mee maken. Wel belangrijk dus voor welke gelegenheid bedoeld en of de patronen in de panties en de kleuren ook bij jouw lichaamsbouw en -vorm passen!

Passende panties maken het totaal af maar niet goed passende panties kunnen de outfit erg uit balans halen of afbreken..

Maar er zijn zoveel leuke panties, kousen en sokken te vinden en zonde om je benen en kleding niet mee op te fleuren tijdens de koude(re) dagen! Informeer gerust hierover voor tips of probeer zelf eens uit wat verschillende soorten patronen en kleuren met jouw benen doen.

Overall: smalle benen -> kleinere en kunnen horizontale dessins en bij bredere benen -> grotere en evt. verticale dessins. Dit geldt trouwens ook voor de keuze bij sokken.