Geheugensteuntje: maak foto’s van je combinaties

T I M E M A N A G E M E N T ? T I P V A N D E W E E K (ook voor mannen): Om stress en tijd te besparen, is de welbekende tip om tijdig je outfit klaar te leggen. Maar dan nog blijven we met het vraagstuk: wat kan ik (ook alweer) met wat combineren? Ik geef aan klanten de tip mee: maak van goede en leuke combinaties een FOTO en hang of leg deze in je kledingkast/garderobe of bewaar ze op je gsm. Zodat je niet hoeft na te denken wat allemaal mooi met elkaar staat en gecombineerd kan worden. En dit geldt ook voor accessoires, tassen en schoenen. Zeker bij het overgaan naar een ander jaargetijde is het vaak weer even omschakelen en het geheugen opfrissen. Niet nodig als je het zo kunt terugvinden dus. En hoef je ook geen vaste combinaties bij elkaar te hangen hetgeen andere combinatiemogelijkheden weer beperkt. Probeer het maar eens! En natuurlijk kan ik je ook helpen met het creëren van goede combinaties. ?

 4344f16f-b708-4411-a06d-51b465897317-original