B A L A N S M A A K T M O O I E R ? T I P 1 (O O K V O O R M A N N E N)

Wist je dat het doortrekken van je lichamelijke kenmerken naar je kleding juist zorgt voor een evenwichtiger, rustiger en daardoor mooier voorkomen?!

Dit geldt o.a. voor de grootte van patronen in kleding en in accesoires maar ook voor kleurcontrast en voor kledinglijnen.

Jouw botstructuur bepaalt welke grootte patronen en dessins (zoals strepen, bollen, ruiten, bloemen, tekeningen etc..) in kleding en accesoires het meest in balans zijn met jouw lichaam. Dit heeft echter niets te maken met jouw breedte! De vorm van patronen hangt juist weer af van jouw lichaamsvorm.

Kleinere mensen dragen toch vaak grote patronen maar dit maakt juist vaak breder. Best zonde toch?! Kleine dessins bij grote mensen is ook niet helemaal in evenwicht. Probeer zelf maar eens uit wat verschillende grootte patronen met je doen… Ik hoor graag je feedback!

Het zijn kleine wijsheden maar met groot resultaat! ?

En informeer gerust als je hier vragen over hebt ?

PhotoGrid_1531730303601